Beheer

Voor elke gemeente is het natuurlijk een pracht van een uitdaging, de steeds complexere samenleving. Want er komt van alles bij kijken: WMO, openbare orde, veiligheid, noem maar op. Belangrijke factor daarin is de ICT-infrastructuur: deze moet vanzelfsprekend op rolletjes lopen. Om alle taken goed en efficiënt te laten verlopen. Waarbij de ICT natuurlijk wel binnen het budget moet blijven.

Technisch en functioneel beheer

Tegelijk stelt de steeds snellere en meer gehaaste samenleving ook steeds hogere eisen aan de ICT-omgeving. Met als gevolg dat het beheer daarvan, zowel technisch als functioneel, steeds wezenlijker wordt.

Dat vraagt om een flexibele, meedenkende ICT-partner. Helemaal ingericht op en gespecialiseerd in de lokale overheidsmarkt. Dat vraagt dus om Dutch Delta Group, om de volgende redenen:

  • Wij zijn al jaren thuis in alle binnen de lokale overheid gebruikte software applicaties, onderliggende technische systemen en koppelingen, zowel technisch als functioneel.
  • Wij zijn kind aan huis en tot hun volle tevredenheid actief bij inmiddels al zo’n 200 gemeenten (waarvan bijna de helft op contractbasis) en samenwerkingsverbanden van gemeenten.
  • Wij bieden systeemtechnische beheerdiensten voor software van alle erkende en bekende applicatieleveranciers (waaronder PinkRoccade, Centric, Roxit en BCT).