Maak van ICT-security een BIG-issue

ICT-systemen van gemeenten zijn helaas een gewild doelwit voor cybercriminelen. Dat vraagt om krachtige maatregelen in uw security-beleid. Dutch Delta Group helpt u hier graag bij met de service System Hardening BIG.

Controle op veiligheidsrisico’s

De Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG) vormt het uitgangspunt voor System Hardening BIG. Hierbij controleren wij continu en automatisch al uw netwerkcomponenten, servers en databases, maar ook desktops en laptops. Zo minimaliseren wij de kans op ongeautoriseerde toegang en verdere bedreigingen. Deze service biedt vele voordelen zoals:

  • Snel inzicht in de beveiligingsstatus van uw servers en databases
  • Configuratie- en hardeningsfouten direct in beeld
  • Snelle identificatie en oplossing van securityproblemen in Operating System (OS) en Database Management System (DMS
  • Betrouwbare informatie voor verplichte audits (GBA en BAG)

Kortom, met System Hardening BIG zet u een belangrijke stap in een proactief security-beleid.

Gratis System Hardening op 2 cruciale servers

Om onze kwaliteiten op het gebied van System Hardening te bewijzen, hebben we voor u een uniek aanbod: wij controleren gratis twee van uw belangrijkste servers op potentiële beveiligingsrisico’s. Op basis hiervan ontvangt u een officieel auditrapport voor uw auditors.

Zet ook uw tanden in BIG!

Dit aanbod is geheel gratis en verplicht u tot niets. De enige spelregel: meld uw gemeente binnen 2 weken bij ons aan. Bel 088 91 091 01 of mail naar info@dutchdeltagroup.nl of vul onderstaand formulier in.

Aanvraagformulier