Kwaliteit Dutch Delta Group zichtbaar in audits ISO en TPM

Kwaliteit en flexibiliteit tegen normale tarieven leveren, daar gaat Dutch Delta Group voor. Onze blijvende focus hierop is onder meer zichtbaar in een tweetal audits in begin juni 2018. Zowel de audit voor blijvende certificering van ISO 27001 als de toetsing voor de TPM hebben we glansrijk doorstaan. Zo weet je als gemeente dat we goed omgaan met kwaliteit en informatiebeveiliging.

 

Met ons certificaat van ISO 27001 tonen we aan continu onze informatieprocessen te beheersen. Deze processen borgen de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van bedrijfskritische informatie. De tweede audit is een TPM-toetsing, een toetsing van onze verwerkersovereenkomsten en onze naleving hiervan. Dat was dit jaar bijzonder door de recente invoering van de AVG als vervanger voor de Wbp. De auditor heeft geen bevindingen geconstateerd en was lovend over hoe we met certificering over kwaliteit en informatiebeveiliging omgaan.

Met Dutch Delta Group geen omkijken naar je verwerkersovereenkomst

Deze certificeringen spelen een grote rol bij de samenwerking van een gemeente en Dutch Delta Group. Als verantwoordelijke partij is een gemeente verplicht om een verwerkersovereenkomst op te stellen én om te toetsen of de verwerker zich hier ook aan houdt. Met de getoetste verwerkersovereenkomsten en certificering van Dutch Delta Group heeft een gemeente geen omkijken naar het opstellen en toetsen van deze documenten. We verzorgen een getoetste verwerkersovereenkomst. Daarnaast laten we jaarlijks een onafhankelijke geaccrediteerde partij een audit bij ons uitvoeren op de naleving zoals in de verwerkersovereenkomst staat omschreven. De audit-organisatie verstrekt een Third Party Mededeling (TPM) aan je gemeente als bewijs hiervan.

 

Wil je meer informatie over hoe Dutch Delta Group met de AVG en audits omgaat? Of hoe we kwaliteit en veiligheid in onze kern hebben verankerd?

Neem contact op met Michael Leushuis via michael.leushuis@dutchdeltagroup.nl (of bel 06-10134178) of edwin.bax@dutchdeltagroup.nl (of bel 06-13976060)

Dutch Delta Group wordt Infradax Overheid

Dutch Delta Group werd in 2020 onderdeel van Infradax. Dat biedt veel voordelen en daarom zetten we in november de volgende stap. We gaan verder onder de naam Infradax Overheid.

meer lezen >>

Onder de vleugels van Infradax trekt Dutch Delta Group (DDG) de ingezette lijn door

IT-dienstverlener Infradax heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Hiermee zetten we een volgende stap om samen een sterke en duurzame onderneming te bouwen.

meer lezen >>

Dutch Delta Group onderdeel van Infradax Group

IT-dienstverlener Infradax, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login