Open sollicitatie

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie?

Verstuur hier jouw open sollicitatie en overtuig ons waarom jij perfect bij Dutch Delta Group aansluit!

Wie zijn wij?

Dutch Delta Group is een groeiende flexibele, meedenkende ICT-partner in de lokale overheidsmarkt. Wij ondersteunen meer dan 100 gemeenten bij het beheer en de monitoring van hun ICT-infrastructuur.

DDG heeft contracten bij de lokale overheid, waarbij zij faciliteren in het beheren én implementeren van complexe applicaties. Deze vorm van dienstverlening vergt veel kwaliteiten van mensen, waarbij ICT en de business elkaar begrijpen. De organisatie onderscheidt zich binnen haar vakgebied door het zijn van een “operational excellence” organisatie, waarbij efficiënt en foutloos werken de norm is.

 • Upload jouw CV in Word of PDF formaat
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. file size: 64 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Overige vacatures

  (Junior) Consultant applicatiebeheer Burgerzaken

  Ben je communicatief vaardig? Houd je van klantcontact en weet je van aanpakken? Vind je het leuk om op verschillende plekken te werken? Wil je graag alles leren over burgerzaken bij de gemeente? Dan is de functie (junior) consultant applicatiebeheer Burgerzaken voor jou beschikbaar!

  meer lezen >>

  Consultant met kennis van de Centric gemeentelijke applicatieomgeving

  Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Wij zijn op zoek naar een consultant!

  meer lezen >>

  Functioneel Applicatiebeheerder Burgerzaken

  Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Wij zijn op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder Burgerzaken.

  meer lezen >>
  DDGHelpt Portal | Login