Open sollicitatie

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie?

Verstuur hier jouw open sollicitatie en overtuig ons waarom jij perfect bij Dutch Delta Group aansluit!

Wie zijn wij?

Dutch Delta Group is een groeiende flexibele, meedenkende ICT-partner in de lokale overheidsmarkt. Wij ondersteunen meer dan 100 gemeenten bij het beheer en de monitoring van hun ICT-infrastructuur.

DDG heeft contracten bij de lokale overheid, waarbij zij faciliteren in het beheren én implementeren van complexe applicaties. Deze vorm van dienstverlening vergt veel kwaliteiten van mensen, waarbij ICT en de business elkaar begrijpen. De organisatie onderscheidt zich binnen haar vakgebied door het zijn van een “operational excellence” organisatie, waarbij efficiënt en foutloos werken de norm is.

  • Upload jouw CV in Word of PDF formaat
  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overige vacatures

Senior Oracle DBA

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Wij zijn op zoek naar een senior Oracle beheerder-  DBA-er!

meer lezen >>

Junior Consultant Sociaal Domein

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Wij zijn op zoek naar een JUNIOR CONSULTANT.

meer lezen >>

Consultant met kennis van de Centric gemeentelijke applicatieomgeving

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Wij zijn op zoek naar een consultant!

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login