We weten wat we aan elkaar hebben

“We kennen de mensen van Dutch Delta Group al heel lang. We weten wat we aan elkaar hebben”, zegt Henk Houben, als Systeembeheerder bij de gemeente Meerssen verantwoordelijk voor het draaiende houden van alle systemen. Voor de gemeente Meerssen voert Dutch Delta Group zowel technisch als functioneel applicatiebeheer uit.

 

“We zijn begonnen met het beheer van alle SAP-applicaties, later is daar de Makelaarsuite bijgekomen”, begint Houben. De Makelaarsuite is een integratieplatform dat bij overheidsorganisaties wordt ingezet als basis voor het inrichten van alle gegevensstromen. “Omdat bij onze gemeente inhoudelijk te weinig kennis was, is zowel het functioneel als technisch beheer van deze applicatie naar Dutch Delta Group gegaan”, vervolgt Houben.

 

Kenmerkend voor het gemeentelijk applicatielandschap is de complexiteit en onderlinge verwevenheid van data. Een adequaat gegevensmanagement is daarom essentieel. Heeft Houben daar veel omkijken naar? “Het is een goed teken dat ik er bijna niet bij betrokken ben! In het verleden hadden we achterstanden en issues met consistentie van gegevens. Door het beheer van Dutch Delta Group zien we geen gekke dingen meer en wordt door alle afdelingen ervaren dat de gegevensstromen goed verlopen”, zegt Henk Houben. Over de samenwerking met Dutch Delta Group is Houben zeer te spreken. “Een meerwaarde is het meedenken met de gemeentelijke organisatie, met alle oplossingen die wij hebben en problemen die er spelen. De lijnen zijn kort. En als er wijzigingen moeten worden uitgevoerd, wordt vooraf meegedacht met wat er gaat gebeuren en wat de impact van bepaalde acties is. Dat werkt perfect”, besluit Houben.

 

Inmiddels voert Dutch Delta Group voor meer dan 30 gemeenten functioneel applicatiebeheer uit. Dat doen wij met een gedreven team, dat zich continu bezighoudt met alle ontwikkelingen rondom datadistributiesystemen, burgerzaken en gegevensbeheer. Wilt u meer weten over functioneel applicatiebeheer van Dutch Delta Group? Neem dan contact op met Daisy Schuchmann via telefoonnummer 06-46 72 41 93 of download het referentieverhaal in PDF-formaat.

Samenwerking Value Blue en Dutch Delta Group

Gemeentes transformeren, dankzij de verdere verSaaSing van het gemeentelijk applicatielandschap en het gebruik van privacy gevoelige data.

meer lezen >>

Functionele ondersteuning

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kennis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

DDG viert 10 jarig jubileum

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Marc Liebregts en Guus Nijssen met veel enthousiasme startten met Dutch Delta Group (DDG). Anno 2019 is de Dutch Delta Group uitgegroeid tot een snel, groeiend ICT bedrijf.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login