We weten wat we aan elkaar hebben

“We kennen de mensen van Dutch Delta Group al heel lang. We weten wat we aan elkaar hebben”, zegt Henk Houben, als Systeembeheerder bij de gemeente Meerssen verantwoordelijk voor het draaiende houden van alle systemen. Voor de gemeente Meerssen voert Dutch Delta Group zowel technisch als functioneel applicatiebeheer uit.

 

“We zijn begonnen met het beheer van alle SAP-applicaties, later is daar de Makelaarsuite bijgekomen”, begint Houben. De Makelaarsuite is een integratieplatform dat bij overheidsorganisaties wordt ingezet als basis voor het inrichten van alle gegevensstromen. “Omdat bij onze gemeente inhoudelijk te weinig kennis was, is zowel het functioneel als technisch beheer van deze applicatie naar Dutch Delta Group gegaan”, vervolgt Houben.

 

Kenmerkend voor het gemeentelijk applicatielandschap is de complexiteit en onderlinge verwevenheid van data. Een adequaat gegevensmanagement is daarom essentieel. Heeft Houben daar veel omkijken naar? “Het is een goed teken dat ik er bijna niet bij betrokken ben! In het verleden hadden we achterstanden en issues met consistentie van gegevens. Door het beheer van Dutch Delta Group zien we geen gekke dingen meer en wordt door alle afdelingen ervaren dat de gegevensstromen goed verlopen”, zegt Henk Houben. Over de samenwerking met Dutch Delta Group is Houben zeer te spreken. “Een meerwaarde is het meedenken met de gemeentelijke organisatie, met alle oplossingen die wij hebben en problemen die er spelen. De lijnen zijn kort. En als er wijzigingen moeten worden uitgevoerd, wordt vooraf meegedacht met wat er gaat gebeuren en wat de impact van bepaalde acties is. Dat werkt perfect”, besluit Houben.

 

Inmiddels voert Dutch Delta Group voor meer dan 30 gemeenten functioneel applicatiebeheer uit. Dat doen wij met een gedreven team, dat zich continu bezighoudt met alle ontwikkelingen rondom datadistributiesystemen, burgerzaken en gegevensbeheer. Wilt u meer weten over functioneel applicatiebeheer van Dutch Delta Group? Neem dan contact op met Theo Pronk via telefoonnummer 06-43 93 12 85 of download het referentieverhaal in PDF-formaat.

Dutch Delta Group wordt Infradax Overheid

Dutch Delta Group werd in 2020 onderdeel van Infradax. Dat biedt veel voordelen en daarom zetten we in november de volgende stap. We gaan verder onder de naam Infradax Overheid.

meer lezen >>

Onder de vleugels van Infradax trekt Dutch Delta Group (DDG) de ingezette lijn door

IT-dienstverlener Infradax heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Hiermee zetten we een volgende stap om samen een sterke en duurzame onderneming te bouwen.

meer lezen >>

Dutch Delta Group onderdeel van Infradax Group

IT-dienstverlener Infradax, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login