Barista met gebak voor DDG’s 100ste klant

DDG blijft innoveren om de “sympathieke” partner te blijven in gemeenteland.

Donderdag 23 mei organiseerde we voor onze klant Valkenburg aan de Geul een bijzonder event op locatie. Het evenement stond in teken van het succes en de ontwikkelingen die Dutch Delta Group de afgelopen jaren heeft weten te realiseren. Valkenburg, van origine een Centric-gemeente, werd enige tijd terug onze 100ste klant. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan en dit samen met de Gemeente Valkenburg aan de Geul, middels een Barista met gebak, te vieren.

“Wij als DDG zijn hier dan ook erg blij mee. Daarom zetten we ook samen met tevreden klanten, DDG’s pragmatische, fatsoenlijke en onafhankelijke manier van werken, de mars naar verdere groei gestaag door” aldus Theo Pronk, Algemeen manager DDG.

Graag bedanken we alle werknemers van de gemeente Valkenburg aan de Geul voor hun aanwezigheid. Een mooie opkomst, prettig gezelschap en dat op een prachtige locatie hebben bijgedragen aan dit geslaagde event!

Even terug naar deze feestelijke dag? Stuur ons dan een e-mail zodat wij u de Aftermovie kunnen toesturen.

Dutch Delta Group organiseert kennissessies

DDG deelt graag haar kennis met u en daarom organiseert DDG kennissessies. U wordt dan in twee uur bijgepraat over één specifiek onderwerp.

meer lezen >>

Barista met gebak voor DDG’s 100ste klant

Valkenburg, van origine een Centric-gemeente, werd enige tijd terug onze 100ste klant. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan..

meer lezen >>

DDG levert 5 nieuwe diensten

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

DDGHelpt Portal | Login