Barista met gebak voor DDG’s 100ste klant

DDG blijft innoveren om de “sympathieke” partner te blijven in gemeenteland.

Donderdag 23 mei organiseerde we voor onze klant Valkenburg aan de Geul een bijzonder event op locatie. Het evenement stond in teken van het succes en de ontwikkelingen die Dutch Delta Group de afgelopen jaren heeft weten te realiseren. Valkenburg, van origine een Centric-gemeente, werd enige tijd terug onze 100ste klant. Een mooie mijlpaal om even bij stil te staan en dit samen met de Gemeente Valkenburg aan de Geul, middels een Barista met gebak, te vieren.

“Wij als DDG zijn hier dan ook erg blij mee. Daarom zetten we ook samen met tevreden klanten, DDG’s pragmatische, fatsoenlijke en onafhankelijke manier van werken, de mars naar verdere groei gestaag door” aldus Theo Pronk, Algemeen manager DDG.

Graag bedanken we alle werknemers van de gemeente Valkenburg aan de Geul voor hun aanwezigheid. Een mooie opkomst, prettig gezelschap en dat op een prachtige locatie hebben bijgedragen aan dit geslaagde event!

DDG klantendag

Even terug naar deze feestelijke dag? Stuur ons dan een e-mail zodat wij u de Aftermovie kunnen toesturen.

Dutch Delta Group wordt Infradax Overheid

Dutch Delta Group werd in 2020 onderdeel van Infradax. Dat biedt veel voordelen en daarom zetten we in november de volgende stap. We gaan verder onder de naam Infradax Overheid.

meer lezen >>

Onder de vleugels van Infradax trekt Dutch Delta Group (DDG) de ingezette lijn door

IT-dienstverlener Infradax heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Hiermee zetten we een volgende stap om samen een sterke en duurzame onderneming te bouwen.

meer lezen >>

Dutch Delta Group onderdeel van Infradax Group

IT-dienstverlener Infradax, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login