Samenwerking Value Blue en Dutch Delta Group

Samenwerking Value Blue en Dutch Delta Group

ValueBlue en Dutch Delta Group gaan de samenwerking aan om gemeenten te helpen snel grip te krijgen op gegevensmanagement, aanbestedingen en BIO & AVG. Op basis van BlueDolphin zorgt DDG samen met gemeenten voor inzicht in relaties en samenhang tussen gemeentelijke processen, applicaties, data en infrastructuur om zo via een gestandaardiseerd stappenplan de verschillende thema’s te ondersteunen.

Regie in eigen handen
Gemeentes transformeren, dankzij de verdere verSaaSing van het gemeentelijk applicatielandschap, het uitbesteden van IT-gerelateerde werkzaamheden en het gebruik van privacy gevoelige data, van een beheerorganisatie naar een regieorganisatie. Dat stelt hoge eisen aan het opdrachtgeverschap van de gemeente als geheel en bekwaamheid van regievoerders in het bijzonder. Hebben zij wel de juiste kennis en middelen om hun regie goed te kunnen uitvoeren? Om in control te komen is het hebben van inzicht in bedrijfsvoering en hoe deze wordt ondersteund door de IT-architectuur cruciaal. Deze bieden de mogelijkheid om (gevoelige) informatie juist te beheren, op te slaan en succesvol projecten uit te voeren. Het is daarom essentieel dat elke gemeente van iedere omvang de basis op orde heeft.

Benieuwd wat wij jullie gezamenlijk kunnen bieden?

Samenwerking Value Blue en Dutch Delta Group

Gemeentes transformeren, dankzij de verdere verSaaSing van het gemeentelijk applicatielandschap en het gebruik van privacy gevoelige data.

meer lezen >>

Functionele ondersteuning

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kennis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

DDG viert 10 jarig jubileum

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Marc Liebregts en Guus Nijssen met veel enthousiasme startten met Dutch Delta Group (DDG). Anno 2019 is de Dutch Delta Group uitgegroeid tot een snel, groeiend ICT bedrijf.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login