Samenwerking Value Blue en Dutch Delta Group

Samenwerking Value Blue en Dutch Delta Group

ValueBlue en Dutch Delta Group gaan de samenwerking aan om gemeenten te helpen snel grip te krijgen op gegevensmanagement, aanbestedingen en BIO & AVG. Op basis van BlueDolphin zorgt DDG samen met gemeenten voor inzicht in relaties en samenhang tussen gemeentelijke processen, applicaties, data en infrastructuur om zo via een gestandaardiseerd stappenplan de verschillende thema’s te ondersteunen.

Regie in eigen handen
Gemeentes transformeren, dankzij de verdere verSaaSing van het gemeentelijk applicatielandschap, het uitbesteden van IT-gerelateerde werkzaamheden en het gebruik van privacy gevoelige data, van een beheerorganisatie naar een regieorganisatie. Dat stelt hoge eisen aan het opdrachtgeverschap van de gemeente als geheel en bekwaamheid van regievoerders in het bijzonder. Hebben zij wel de juiste kennis en middelen om hun regie goed te kunnen uitvoeren? Om in control te komen is het hebben van inzicht in bedrijfsvoering en hoe deze wordt ondersteund door de IT-architectuur cruciaal. Deze bieden de mogelijkheid om (gevoelige) informatie juist te beheren, op te slaan en succesvol projecten uit te voeren. Het is daarom essentieel dat elke gemeente van iedere omvang de basis op orde heeft.

Benieuwd wat wij jullie gezamenlijk kunnen bieden?

Dutch Delta Group wordt Infradax Overheid

Dutch Delta Group werd in 2020 onderdeel van Infradax. Dat biedt veel voordelen en daarom zetten we in november de volgende stap. We gaan verder onder de naam Infradax Overheid.

meer lezen >>

Onder de vleugels van Infradax trekt Dutch Delta Group (DDG) de ingezette lijn door

IT-dienstverlener Infradax heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Hiermee zetten we een volgende stap om samen een sterke en duurzame onderneming te bouwen.

meer lezen >>

Dutch Delta Group onderdeel van Infradax Group

IT-dienstverlener Infradax, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login