Dutch Delta Group wordt Infradax Overheid

Dutch Delta Group werd in 2020 onderdeel van Infradax. Dat biedt veel voordelen en daarom zetten we in november de volgende stap. We gaan verder onder de naam Infradax Overheid.

Toen Infradax vorig jaar ons bedrijf overnam, ontstond een sterke bundeling van kennis en diensten op het gebied van overheidsapplicaties, beheersdiensten, infrastructuur en cloud, informatiebeveiliging en de moderne werkplek. Die situatie bevalt uitstekend: veel klanten profiteren nu al van de voordelen van één aanspreekpunt voor al hun IT-gerelateerde zaken. Deze samenwerking geven we nu meer vorm door verder te gaan als Infradax Overheid.

 

 

“Met een team van zo’n 35 personen is DDG IT-partner van maar liefst 220 gemeenten,” vertelt Michaël Leushuis, Commercieel Manager. “Bij 130 daarvan beheren we gemeentelijke applicaties. Dat lukt ons omdat we doelgericht te werk gaan. De markt van lokale overheden digitaliseert snel. Waardoor de behoeftes van klanten veranderen. Bijvoorbeeld rondom cloud en digitaal samenwerken. Infradax heeft de diensten en het serviceapparaat om ons daarbij te ondersteunen. Zo worden we samen een ‘one-stop-shop’ IT-partner voor gemeentes. Met meer dan 115 specialisten.”

“Wij willen waarde toevoegen door de inzet van IT. Daarbij hoort het slim gebruik maken van alle mogelijkheden”, zegt Tjeerd van ’t Veld, CEO van Infradax. “Krachten bundelen is daar een goed voorbeeld van. Daarom gaan wij nu samen de volgende fase in. Als één organisatie, onder één naam. Met een breder portfolio kunnen we onze klanten een nog betere service bieden.”

We blijven met dezelfde mensen werken en behouden onze specifieke focus op dienstverlening voor de lokale overheid. Onze waardes, zoals verbinden, slim werken en verbeteren, blijven centraal staan. Door de grotere en nog professionelere organisatie, met een breder portfolio en landelijke dekking, wordt de kwaliteit van de dienstverlening alleen maar beter. “Ons managementteam blijft hetzelfde en dat geldt ook voor de identiteit van het bedrijf. DDG zal zich onder de naam Infradax Overheid verder uitbreiden om aan de sterk groeiende vraag vanuit de markt te voldoen,” verduidelijkt Theo Pronk, Algemeen Manager van DDG.

In november voeren wij de naamswijziging volledig door, maar klanten zullen de naam en het logo van Infradax Overheid de komende tijd al steeds vaker tegenkomen.

DDGHelpt Portal | Login