Functioneel Applicatiebeheerder Burgerzaken

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? 

Ben je communicatief vaardig? Houd je van klantcontact? Heb jij ervaring met het Functioneel Applicatiebeheer binnen de gemeentemarkt?

Wij zijn op zoek naar een Medior/Senior consultant Functioneel Applicatiebeheerder Burgerzaken.

Als functioneel beheerder burgerzaken word je als allround specialist ingezet bij onze gemeentelijke klanten. Onze klanten vragen ondersteuning op diverse onderdelen. Denk hierbij aan verkiezingen, BRP, koppelingen, inrichting van applicaties en ondersteuning van beheerders en gebruikers.

Wie zijn wij?

Dutch Delta Group is een groeiende flexibele, onafhankelijke en meedenkende ICT-partner in de lokale overheidsmarkt. Wij ondersteunen meer dan 100 gemeenten bij het beheer en de monitoring van hun ICT-infrastructuur. DDG heeft contracten bij de lokale overheid, waarbij zij faciliteren in het beheren én implementeren van complexe applicatieomgevingen. Deze vorm van dienstverlening vergt veel kwaliteiten van medewerkers, waarbij ICT en de business elkaar begrijpen. De organisatie onderscheidt zich binnen haar vakgebied door het zijn van een “operational excellence” organisatie, waarbij efficiënt en foutloos werken de norm is.

Wie ben jij?

  • Je hebt een HBO werk en denkniveau;
  • Je hebt affiniteit met ICT;
  • Ervaring met Centric applicaties is een pré;
  • Je beheerst de Nederlandse taal grondig en kan je redden in het Engels;
  • Je hebt een analyserend vermogen;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Functioneel Applicatiebeheerder burgerzaken binnen de gemeente.

Wat bieden wij jou?

  • Een marktconform salaris;
  • Een auto of mobiliteitsvergoeding;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden, zowel functie gerelateerd als persoonlijk;
  • Een stimulerende en prettige werkomgeving.

Wij kijken uit naar een spoedige start. En jij?
Solliciteer direct!

Wil je meer informatie over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Theo Pronk, manager van Dutch Delta Gegevensmanagement (+31 6 4393 1285) of mail je CV naar esther.liebregts@dutchdeltagroup.nl

Overige vacatures

(Junior) Consultant applicatiebeheer Burgerzaken

Ben je communicatief vaardig? Houd je van klantcontact en weet je van aanpakken? Vind je het leuk om op verschillende plekken te werken? Wil je graag alles leren over burgerzaken bij de gemeente? Dan is de functie (junior) consultant applicatiebeheer Burgerzaken voor jou beschikbaar!

meer lezen >>

Open sollicitatie

Werken bij DDG, maar staat jouw functie er niet bij? Vertel ons waarom je perfect aansluit bij onze organisatie en stuur een open sollicitatie.

meer lezen >>

Senior Oracle DBA-er

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Heb jij ruime ervaring met Oracle beheer? Wij zijn op zoek naar een senior Oracle DBA-er!

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login