(Junior) Consultant applicatiebeheer Burgerzaken

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie?

Ben je communicatief vaardig? Houd je van klantcontact en weet je van aanpakken? Vind je het leuk om op verschillende plekken te werken? Wil je graag alles leren over burgerzaken bij de gemeente?

Dan is de functie (junior) consultant applicatiebeheer Burgerzaken voor jou beschikbaar!

Wie zijn wij?

Dutch Delta Group is een groeiende flexibele, onafhankelijke en meedenkende ICT-partner in de lokale overheidsmarkt. Wij ondersteunen meer dan 100 gemeenten bij het beheer en de monitoring van hun ICT-infrastructuur. DDG heeft contracten bij de lokale overheid, waarbij zij faciliteren in het beheren én implementeren van complexe applicatieomgevingen. Deze vorm van dienstverlening vergt veel kwaliteiten van medewerkers, waarbij ICT en de business elkaar begrijpen. De organisatie onderscheidt zich binnen haar vakgebied door het zijn van een “operational excellence” organisatie, waarbij efficiënt en foutloos werken de norm is.

Wat kom je doen?

Burgers kunnen bij de gemeente terecht voor bijvoorbeeld een paspoort of identiteitskaart, rijbewijs, uittreksel of verhuisaangifte. Om deze diensten voor de burger uit te kunnen uitvoeren maakt de gemeente gebruik van applicaties. Als functioneel beheerder burgerzaken help je onze klanten met het beheren van de applicatie voor burgerzaken. Je draagt zorg voor de inrichting van de burgerzaken applicatie, zodat de burgerzaken processen optimaal ondersteund worden. Je helpt de medewerkers met het uitvoeren van diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld als het extra druk is vanwege verkiezingen. Verder ben je de vraagbaak voor gebruikers van de applicatie. Mocht je niet direct een antwoord hebben dan zorg je ervoor dat de vraag verder wordt uitgezet. Je onderhoudt daarover contact met de klant, collega’s en/of de leverancier van de applicatie.

Wie ben jij?

 • Je bezit eigenschappen zoals pragmatisch, vindingrijk, loyaal, sympathiek & eigenzinnig
 • Je hebt een HBO werk en denkniveau;
 • Je bent leergierig en bent bereid om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen.
 • Je kunt goed samenwerken en hebt een goed ontwikkeld analytisch denkvermogen
 • Je weet van aanpakken
 • Je hebt affiniteit met ICT
 • Je beheerst de Nederlandse taal grondig en kan je redden in het Engels
 • Je bent bereid om buiten kantoortijden (zaterdag) te werken

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris
 • Een auto of mobiliteitsvergoeding
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, zowel functie gerelateerd als persoonlijk
 • Een stimulerende en prettige werkomgeving

Wij kijken uit naar een spoedige start. En jij?

Solliciteer direct!

Wil je meer informatie over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Theo Pronk, manager van Dutch Delta Gegevensmanagement (+31 6 4393 1285) of mail je CV naar

Overige vacatures

Senior Oracle DBA-er

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Heb jij ruime ervaring met Oracle beheer? Wij zijn op zoek naar een senior Oracle DBA-er!

meer lezen >>

Consultant met kennis van de Centric gemeentelijke applicatieomgeving

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Wij zijn op zoek naar een consultant!

meer lezen >>

Open sollicitatie

Werken bij DDG, maar staat jouw functie er niet bij? Vertel ons waarom je perfect aansluit bij onze organisatie en stuur een open sollicitatie.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login