(Junior) Consultant Sociaal Domein

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie ? Ben je communicatief vaardig? Houd je van klantcontact? Heb jij een HBO werk en denkniveau? Heb jij affiniteit met ICT en zou jij een ervaren consultant willen worden binnen het Sociaal Domein?

Dan is de functie (junior) consultant Sociaal Domein voor jou beschikbaar!

Wie zijn wij?

Dutch Delta Group is een groeiende, flexibele, onafhankelijke en meedenkende ICT-partner in de lokale overheidsmarkt. Wij ondersteunen meer dan 130 gemeenten bij het beheer en de monitoring van hun ICT-infrastructuur.

DDG heeft contracten bij de lokale overheid, waarbij zij faciliteren in het beheren én implementeren van complexe applicatieomgevingen. Deze vorm van dienstverlening vergt veel kwaliteiten van medewerkers, waarbij ICT en de business elkaar begrijpen. De organisatie onderscheidt zich binnen haar vakgebied door het zijn van een “operational excellence” organisatie, waarbij efficiënt en foutloos werken de norm is.

Wat kom je doen?

Als medewerker van de afdeling Gegevensmanagement ondersteun en adviseer jij gemeenten bij het beheer van hun applicatielandschap in het Sociaal Domein. Jouw gesprekspartners binnen gemeenten zijn managers, functioneel beheerders, architecten en Super-users. Jouw inzet zorgt er voor dat processen binnen het Sociaal Domein soepel verlopen. Zo help jij een gemeente met het beschrijven van hun informatiewensen en -behoeften maar jij adviseert ook bij de realisatie hiervan. Je blijft voortdurend op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen omtrent gemeentelijke informatievoorziening en de applicaties die binnen de lokale overheid worden gebruikt. En als het moet lever je ook hands-on ondersteuning als het gaat om het applicatiebeheer.

 • Je bent een echte dienstverlener (of wilt dat worden)
 • Je bezit eigenschappen zoals pragmatisch, vindingrijk, loyaal, sympathiek & eigenzinnig
 • Je kunt organiseren en samenwerken
 • Je bent stressbestendig en accuraat
 • Je bent netwerkvaardig en omgevingsbewust
 • Je hebt organisatiesensitiviteit, analyserend vermogen en overtuigingskracht
 • Je bent leergierig
 • Je beheerst de Nederlandse taal grondig

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris
 • Leaseauto
 • Functie- en persoonlijk gerelateerde ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een stimulerende, prettige en vrije werkomgeving

Solliciteer nu!

Wil je meer informatie over deze vacature of direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Michaëll Leushuis, (Commercieel Manager), +31 6 10134178 of via email esther.liebregts@dutchdeltagroup.nl (Recruiter DDG).

Overige vacatures

Open sollicitatie

Werken bij DDG, maar staat jouw functie er niet bij? Vertel ons waarom je perfect aansluit bij onze organisatie en stuur een open sollicitatie.

meer lezen >>

Functioneel Applicatiebeheerder Burgerzaken

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Wij zijn op zoek naar een Functioneel Applicatiebeheerder Burgerzaken.

meer lezen >>

Senior Oracle DBA-er

Wil jij jouw waarde komen toevoegen aan een resultaatgerichte en dienstverlenende ICT organisatie? Heb jij ruime ervaring met Oracle beheer? Wij zijn op zoek naar een senior Oracle DBA-er!

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login