Portret

ICT moet op rolletjes lopen om alle taken goed te laten verlopen, uiteraard binnen het budget. Dutch Delta Group is de beste partner voor (delen van) je ICT-omgeving. Naast specifieke software-expertise biedt Dutch Delta Group diensten voor software-overkoepelende delen.

Vragen?

Oplossingen voor iedere ICT-omgeving

Een bijgewerkte softwarecatalogus van GEMMA voor een optimale inzet van software

Met de softwarecatalogus van GEMMA houd je het applicatielandschap inzichtelijk binnen je gemeente of binnen een samenwerkingsverband van gemeenten. Het bijwerken hiervan is echter wel tijdrovend en heeft niet altijd de hoogste prioriteit binnen de IT- organisatie.
DDG neemt dit voor je uit handen en werkt de softwarecatalogus van GEMMA maandelijks bij voor je gemeente. Zo ben je er zelf geen tijd aan kwijt, maar heb je wel het overzicht van een actuele catalogus.

Alles weten?

Dutch Delta Group wordt Infradax Overheid

Dutch Delta Group werd in 2020 onderdeel van Infradax. Dat biedt veel voordelen en daarom zetten we in november de volgende stap. We gaan verder onder de naam Infradax Overheid.

meer lezen >>

Onder de vleugels van Infradax trekt Dutch Delta Group (DDG) de ingezette lijn door

IT-dienstverlener Infradax heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Hiermee zetten we een volgende stap om samen een sterke en duurzame onderneming te bouwen.

meer lezen >>

Dutch Delta Group onderdeel van Infradax Group

IT-dienstverlener Infradax, een portfoliobedrijf van BB Capital Investments, heeft de Dutch Delta Group overgenomen. Dat maken de verschillende partijen vandaag bekend.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login