Complete ontzorging in het functionele beheer van het datadistributiesysteem en alle koppelingen.

Het beheren van een datadistributiesysteem (zoals Makelaarsuite, Key2Datadistributie, Neuron ESB en Enable-u) en het bijbehorende gegevensmanagement is essentieel, maar kost ook veel tijd. Continuïteit is van groot belang en een gecontroleerd datadistributiesysteem is als een spin in het web. Controle op de werking en het tijdig aanpakken en oplossen van mogelijke problemen voorkomt ‘vervuiling’ in het datadistributiesysteem. Kortom, een cruciale taak.

Wij ondersteunen bij het functioneel beheer van het datadistributiesysteem. Onderdeel hiervan is het dagelijks controleren van de werking, het oplossen van problemen en het uitvoeren van het voor- en nawerk bij installaties. Zo ben je als gemeente altijd verzekerd van een actueel systeem en zo min mogelijk issues.

Maatwerk

Het bovenstaande is slechts een klein onderdeel van dit expertisegebied. Zo helpen we gemeenten ook met andere ondersteuningsvragen en we leveren maatwerk dat naadloos aansluit op de wensen en behoeften. Download en lees onze brochure voor meer informatie en/of neem contact met ons op.

Meer informatie over DDG Datadistributie? Download de leaflet Makelaarsuite

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op DDG
DDGHelpt Portal | Login