Gespecialiseerd in de lokale overheidsmarkt

Dutch Delta Group helpt op een sympathieke manier gemeenten met …

Certificatenbeheer

Had een gemeente een paar jaar geleden maar een handjevol certificaten, nu is dit aantal sterk gegroeid en zal blijven doorgroeien naar honderd of meer. Er vindt steeds meer interactie plaats tussen verschillende applicaties /functies waarbij het certificaat de beveiligde encryptie regelt.

Gegevenskwaliteit

U wilt gegevens uit verschillende bronnen samenvoegen én het overzicht houden op de samenhang van deze gegevens. Maar oplossingen met behulp van query’s zijn vaak complex, tijdrovend én vaak eenmalig. Tegelijkertijd wilt u de kwaliteit en het geautoriseerd gebruik van uw gegevens kunnen monitoren. DDG wilt u daarbij helpen.

On-site

We beheren en bewaken 24/7 de ICT-omgeving van veel gemeenten door heel Nederland. Remote werken is onze expliciete keuze: zo kunnen we flexibel werken en rijden we geen onnodige kilometers. Toch zijn er ook werkzaamheden waarbij een gemeente het op prijs stelt als we langskomen en de werkzaamheden in het gemeentehuis uitvoeren.

Periodiek beheer

De MakelaarSuite is een complex systeem met veel data koppelingen. We ervaren dat er vervuiling ontstaat binnen de aangesloten applicaties en op de applicatieserver. Hierdoor ontstaan performance problemen, vermindert de kwaliteit van de gegevenshuishouding en voldoet u (zonder dat u dat in de gaten heeft) niet meer aan de eisen vanuit de AVG (privacy en bewaartermijn gegevens van burgers).

SPOC

U heeft steeds vaker te maken met lastige ICT vraagstukken, problemen, keuzes die gemaakt moeten worden en afstemming met derden partijen: uw applicatielandschap wordt steeds complexer. Dit is een tijdrovend proces en het helpt u als één partij namens uw gemeente optreedt als probleemeigenaar en alle communicatie en coördinatie verzorgt tussen alle partijen. DDG doet dit voor u.

Geautoriseerd gegevensgebruik

Wij brengen in één oogopslag inzichtelijk welke lever-, afnemer- en verstrekkingsregels in uw MakelaarSuite ingesteld staan. Daarnaast brengt DDG het applicatielandschap en gebruikte services voor u in kaart, zodat u grip krijgt op de gegevensstromen, zo weet je voor de AVG hoe je als gemeente gegevens deelt.

Barista met gebak voor DDG’s 100ste klant

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

DDG levert 5 nieuwe diensten

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

Een slimme E-gemeente? Dat begint met een goede digitale werkplek

Met de handtekeningen werd het feit: de samenwerking tussen Dutch Delta Group en KPN. En daarmee is de 1e stap gezet om een unieke digitale en beheerde werkomgeving te bieden aan lokale overheden.

meer lezen >>

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

DDGHelpt Portal | Login