Gespecialiseerd in de lokale overheidsmarkt

Dutch Delta Group helpt op een sympathieke manier gemeenten met …

Certificatenbeheer

Had een gemeente een paar jaar geleden maar een handjevol certificaten, nu is dit aantal sterk gegroeid en zal blijven doorgroeien naar honderd of meer. Er vindt steeds meer interactie plaats tussen verschillende applicaties /functies waarbij het certificaat de beveiligde encryptie regelt.

Gegevenskwaliteit

U wilt gegevens uit verschillende bronnen samenvoegen én het overzicht houden op de samenhang van deze gegevens. Maar oplossingen met behulp van query’s zijn vaak complex, tijdrovend én vaak eenmalig. Tegelijkertijd wilt u de kwaliteit en het geautoriseerd gebruik van uw gegevens kunnen monitoren. DDG wilt u daarbij helpen.

On-site

We beheren en bewaken 24/7 de ICT-omgeving van veel gemeenten door heel Nederland. Remote werken is onze expliciete keuze: zo kunnen we flexibel werken en rijden we geen onnodige kilometers. Toch zijn er ook werkzaamheden waarbij een gemeente het op prijs stelt als we langskomen en de werkzaamheden in het gemeentehuis uitvoeren.

Periodiek beheer

De MakelaarSuite is een complex systeem met veel data koppelingen. We ervaren dat er vervuiling ontstaat binnen de aangesloten applicaties en op de applicatieserver. Hierdoor ontstaan performance problemen, vermindert de kwaliteit van de gegevenshuishouding en voldoet u (zonder dat u dat in de gaten heeft) niet meer aan de eisen vanuit de AVG (privacy en bewaartermijn gegevens van burgers).

SPOC

U heeft steeds vaker te maken met lastige ICT vraagstukken, problemen, keuzes die gemaakt moeten worden en afstemming met derden partijen: uw applicatielandschap wordt steeds complexer. Dit is een tijdrovend proces en het helpt u als één partij namens uw gemeente optreedt als probleemeigenaar en alle communicatie en coördinatie verzorgt tussen alle partijen. DDG doet dit voor u.

Geautoriseerd gegevensgebruik

Wij brengen in één oogopslag inzichtelijk welke lever-, afnemer- en verstrekkingsregels in uw MakelaarSuite ingesteld staan. Daarnaast brengt DDG het applicatielandschap en gebruikte services voor u in kaart, zodat u grip krijgt op de gegevensstromen, zo weet je voor de AVG hoe je als gemeente gegevens deelt.

Opleidingen Makelaarsuite

Naast het uitvoeren van je beheertaken hebben wij een aantal opleidingen ontwikkeld om onze kennis te kunnen delen. Deze opleidingen gaan van een basistraining tot een uitgebreide training waarbij je wordt klaargestoomd tot functioneel beheerder.

Functionele ondersteuning

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

DDG viert 10 jarig jubileum

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Marc Liebregts en Guus Nijssen met veel enthousiasme startten met Dutch Delta Group (DDG). Anno 2019 is de Dutch Delta Group uitgegroeid tot een snel, groeiend ICT bedrijf.

meer lezen >>

Dutch Delta Group organiseert kennissessies

DDG deelt graag haar kennis met u en daarom organiseert DDG kennissessies. U wordt dan in twee uur bijgepraat over één specifiek onderwerp.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login