DDG deelt graag haar kennis met u en daarom organiseert DDG kennissessies. U wordt dan in twee uur bijgepraat over één specifiek onderwerp. En uiteraard is er voldoende mogelijkheid om uw specifieke vragen te stellen. En aan het eind ontvangt u het lesmateriaal.
U kunt zich nu al inschrijven voor:

CIR/COO
Deze sessie behandelt de functionaliteiten van CIR/COO. (o.a. selecties in CIR, gebruik KVK-gegevens en kwaliteitscontroles in COO).

Gegevenskwaliteit
We praten u bij over het verbeteren en op peil houden van de kwaliteit van uw gegevens.

Applicatielandschap
Het applicatielandschap wordt met alle koppelingen steeds complexer. We behandelen het landschap en alle koppelingen.

De kennissessies worden in 2019 in verschillende regio’s gehouden (van 10.00 uur tot 12.00 uur):

DDG Nijmegen Regio Noord Regio West Regio Zuid
CIR/COO 6 september 18 september 10 december 7 november
Gegevenskwaliteit 19 december 10 oktober 22 november 10 september
Applicatielandschap 22 oktober 12 november 2 oktober >4 december

Klik hier om u aan te melden. De kosten bedragen per sessie € 200,= per persoon. En als u een collega meeneemt dan zijn de kosten voor uw collega € 100,=. Aanmelden kan tot 14 dagen voor elke sessie.

De volgende sessies zijn mogelijk op aanvraag:

Bewustwording gegevenskwaliteit
U wordt bewust van uw eigen rol in de keten van gegevens. Om deze kennissessie te volgen is géén technische- of functionele kennis noodzakelijk en is daardoor geschikt voor alle medewerkers.

Cipers algemeen
In deze sessie wordt ingegaan op de basis van Cipers iSeries zoals de samenhang Cipers, IZRM, AS400 en iBurgerzaken, communicatie intern en extern en autorisaties.

Cipers en BAG
Een kleine acht jaar geleden is burgerzaken overgegaan naar het opnemen van BAG-gegevens in hun administratie. Wij nemen u graag mee in het proces om deze administratie op orde te houden.

Heeft u interesse in deze of andere onderwerpen, of vragen over de kennissessies dan kunt u Dieke van den Broek benaderen via dieke.vandenbroek@dutchdeltagroup.nl of 0620034054.

Meer weten?

Dutch Delta Group organiseert kennissessies

Barista met gebak voor DDG’s 100ste klant

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

DDG levert 5 nieuwe diensten

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

Begin met typen en druk op enter om te zoeken

DDGHelpt Portal | Login