DDG deelt graag haar kennis met u en daarom organiseert DDG kennissessies. U wordt dan in twee uur bijgepraat over één specifiek onderwerp. En uiteraard is er voldoende mogelijkheid om uw specifieke vragen te stellen. En aan het eind ontvangt u het lesmateriaal.
U kunt zich nu al inschrijven voor:

CIR/COO
Deze sessie behandelt de functionaliteiten van CIR/COO. (o.a. selecties in CIR, gebruik KVK-gegevens en kwaliteitscontroles in COO).

Gegevenskwaliteit
We praten u bij over het verbeteren en op peil houden van de kwaliteit van uw gegevens.

Applicatielandschap
Het applicatielandschap wordt met alle koppelingen steeds complexer. We behandelen het landschap en alle koppelingen.

De kennissessies worden in 2019 in verschillende regio’s gehouden (van 10.00 uur tot 12.00 uur of van 12:00 uur tot 14:00 uur):

DDG Nijmegen Regio Noord Regio West Regio Zuid
CIR/COO 12 november 7 november
Gegevenskwaliteit 19 december 10 oktober 22 november 10 september
Applicatielandschap 22 oktober 12 november 2 oktober 7 november

Klik hier om u aan te melden. De kosten bedragen per sessie € 200,- per persoon. En als u een collega meeneemt dan zijn de kosten voor uw collega € 100,-. Aanmelden kan tot 14 dagen voor elke sessie.

De volgende sessies zijn mogelijk op aanvraag:

Bewustwording gegevenskwaliteit
U wordt bewust van uw eigen rol in de keten van gegevens. Om deze kennissessie te volgen is géén technische- of functionele kennis noodzakelijk en is daardoor geschikt voor alle medewerkers.

Heeft u interesse in deze of andere onderwerpen, of vragen over de kennissessies dan kunt u Dieke van den Broek benaderen via dieke.vandenbroek@dutchdeltagroup.nl of 088 91 09 101.

Meer weten?

Functionele ondersteuning

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

DDG viert 10 jarig jubileum

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Marc Liebregts en Guus Nijssen met veel enthousiasme startten met Dutch Delta Group (DDG). Anno 2019 is de Dutch Delta Group uitgegroeid tot een snel, groeiend ICT bedrijf.

meer lezen >>

Dutch Delta Group organiseert kennissessies

DDG deelt graag haar kennis met u en daarom organiseert DDG kennissessies. U wordt dan in twee uur bijgepraat over één specifiek onderwerp.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login