Oplossingen voor iedere ICT-omgeving

DDG is bekend om haar remote beheerwerkzaamheden. We beheren en bewaken 24/7 de ICT-omgeving van veel gemeenten door heel Nederland. Remote werken is onze expliciete keuze: zo kunnen we flexibel werken en rijden we geen onnodige kilometers. Toch zijn er ook werkzaamheden waarbij een gemeente het op prijs stelt als we langskomen en de werkzaamheden in het gemeentehuis uitvoeren. Hieronder treft u een aantal diensten aan die we voor uw gemeente on-site kunnen uitvoeren.

Ondersteuning van uw beheerders

De werkvoorraad is groot bij functioneel- en technische applicatiebeheerders, maar ook bij databasebeheerders, dat zien we bij onze klanten. DDG kan uw beheerders ondersteunen door het leveren van ‘extra handjes’ om de werkdruk weg te nemen bij uw medewerkers. Onze database- of applicatiebeheerder wordt door uw organisatie aangestuurd. En om kosten te besparen kunt u kiezen voor een mix van on-site en remote uitvoering van de werkzaamheden.

U kunt een DDG consultant inzetten voor allerhande activiteiten en vraagstukken op het gebied van technisch applicatiebeheer, functioneel applicatiebeheer en databasebeheer. Als u ons vooraf informeert over uw wensen, zorgt DDG voor een consultant met de juiste competenties.

Kwaliteitsprojecten

 • Opschonen I-series
  Wat er opgeschoond moet worden bespreken we met u zittend achter de knoppen. Dit geeft u en ons een goed inzicht in de mogelijkheden van een opschoonactie. De uitvoering ervan voeren we uiteraard in overleg met u uit.
 • Active Directory opschonen en back-log verwerken
  Heeft u nog een stapel aan administraties te verwerken in uw AD? Of heeft u het vermoeden dat uw AD oude objecten bevat? Wij helpen u graag door uw AD te actualiseren. DDG levert eerst een overzicht van mogelijk verouderde objecten, voordat iets wordt verwijderd in de AD.
 • Bulkwerk
  Het traceren en oplossen van fouten in uw bestanden.

Testen

 • Koppelingen
  Wij testen uw koppelingen periodiek en voeren namens uw gemeente overleg met leveranciers als er problemen zijn met de koppeling.
 • Uitwijk
  Wij richten bij u de uitwijk testomgeving in zodat u met uw organisatie kunt testen

Servicedesk
Wij nemen de servicedesk in uw gemeente voor onze rekening. Dit doen we door met u een mix af te spreken van fysieke aanwezigheid in uw gemeentehuis en remote beschikbaarheid. En omdat uw medewerkers steeds vaker buiten de normale kantoortijden werken, bemensen wij uw servicedesk ook buiten kantoortijden.

In-houseopleidingen

DDG verzorgt in-house diverse opleidingen voor uw medewerkers. Een greep:

 • Training voor beheerders. Onderwerpen kunnen zijn:
  • OS 400
  • SAP “Hoe maak ik kopie van de test- naar productiemandant?”
   • of andere SAP vraagstukken.
  • Hoe werkt PKI certificatenbeheer en digikoppelingen
  • Oracle 12.2 New features
  • Oracle Inrichting technisch functioneel Cloud control 13.C
 • Beheer MKS
 • Werk/leertraject implementatie gegevensmanagement

Applicatiebeheerdersoverleg
We organiseren het applicatiebeheerdersoverleg in uw gemeente en bewaken de voortgang van de afspraken.

Meer weten?

Functionele ondersteuning

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

DDG viert 10 jarig jubileum

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Marc Liebregts en Guus Nijssen met veel enthousiasme startten met Dutch Delta Group (DDG). Anno 2019 is de Dutch Delta Group uitgegroeid tot een snel, groeiend ICT bedrijf.

meer lezen >>

Dutch Delta Group organiseert kennissessies

DDG deelt graag haar kennis met u en daarom organiseert DDG kennissessies. U wordt dan in twee uur bijgepraat over één specifiek onderwerp.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login