DDG heeft een aantal opleidingen ontwikkeld zodat wij onze kennis met jullie kunnen delen. Deze opleidingen gaan van een basistraining tot een uitgebreide training waarbij je wordt klaargestoomd tot functioneel beheerder.
Wij raden aan om maximaal 1 tot 3 personen te laten aansluiten per opleiding, zodat er voldoende ruimte is om te leren en vragen te stellen. Het aantal deelnemers heeft geen effect op de prijs!
De opleiding vindt altijd plaats op locatie en wordt volledig toegespitst op jouw eigen omgeving. Zo worden mogelijk maatwerk en specifieke zaken direct meegenomen. Je ontvangt altijd een opleidingsdocument die je als naslagwerk kunt gebruiken.

Basis cursus Makelaarsuite

1 dag

Wat
Bij deze opleiding krijg je uitleg over de hoofdfunctionaliteiten van de Makelaarsuite.

Voor wie?
Deze opleiding raden we aan voor mensen die zijdelings met de Makelaarsuite te maken hebben, denk hierbij aan medewerkers die inloggen om te raadplegen of managers die een beter beeld willen vormen van de applicatie en bijbehorende werkzaamheden.

Opfriscursus functioneel beheer Makelaarsuite

2 dagen

Wat
Bij deze opleiding krijg je uitleg over alle modules. De dagelijkse beheertaken worden besproken. Er vindt op het eind een kennistoets plaats.

Voor wie?
Deze opleiding raden we aan voor mensen die de Makelaarsuite al beheren, maar behoefte hebben aan een opfriscursus rondom bijvoorbeeld alle wijzigingen in de modules.

Functioneel beheer Makelaarsuite standaard

3 dagen

Wat
Bij deze opleiding krijg je gedetailleerde uitleg over alle modules. De dagelijkse beheertaken worden besproken. De periodieke taken worden ook behandeld. CIR/COO wordt ook besproken indien van toepassing. Er vindt op het eind een kennistoets plaats.

De opleiding gaat specifiek in op:

  • Expert in Applicatiebeheer: basismodules om Makelaarsuite zelfstandig te kunnen beheren.

Voor wie?
Deze opleiding raden we aan voor mensen die ondersteunen bij het functioneel beheer van Makelaarsuite.

Specialist functioneel beheer Makelaarsuite

5 dagen

Wat
Bij deze opleiding krijg je gedetailleerde uitleg over alle modules. De dagelijkse en periodieke beheertaken worden besproken. Er wordt ook ingegaan op het applicatielandschap, koppelingen en gegevenskwaliteit. CIR/COO wordt ook besproken indien van toepassing. Er vindt op het eind een kennistoets plaats.

De opleiding gaat specifiek in op:

  • Expert in Applicatiebeheer: basismodules om Makelaarsuite zelfstandig te kunnen beheren.
  • Expert in Informatievoorziening: module gericht op het raadplegen van informatie.

Expert in Gegevensbeheer: module  gericht op integrale gegevenskwaliteit en ketenbeheer.

Voor wie?
Deze opleiding raden we aan voor nieuwe functionele beheerders van de Makelaarsuite

Specialist gegevensmanagement en kwaliteit

3 dagen

Wat
Bij deze opleiding krijg je uitgebreid informatie over het op peil houden van de gegevenskwaliteit. Er wordt zowel besproken wat er in de Makelaarsuite mogelijk is, als vanuit CIR/COO en/of met query’s. Daarnaast worden de basisprincipes van het gegevensmanagement en architectuur besproken en vertaald naar het landschap van de betreffende omgeving.

De opleiding bestaat uit de specifieke modules:

  • Expert in Gegevensbeheer: module gericht op integrale gegevenskwaliteit en ketenbeheer.
  • Expert in Gegevensmanagement: module gegevensmanagement en architectuur.

Voor wie?
Deze opleiding is geschikt voor gegevensbeheerders, gegevensmanagers of beheerders die meer grip willen krijgen op de keten.

Meer weten?

Functionele ondersteuning

De afgelopen maanden heeft DDG niet stilgezeten. Op basis van de vraag vanuit de markt, maar ook zeker vanuit onze eigen kenneis in gemeenteland, heeft DDG 5 nieuwe diensten ontwikkeld.

meer lezen >>

DDG viert 10 jarig jubileum

Dit jaar is het tien jaar geleden dat Marc Liebregts en Guus Nijssen met veel enthousiasme startten met Dutch Delta Group (DDG). Anno 2019 is de Dutch Delta Group uitgegroeid tot een snel, groeiend ICT bedrijf.

meer lezen >>

Dutch Delta Group organiseert kennissessies

DDG deelt graag haar kennis met u en daarom organiseert DDG kennissessies. U wordt dan in twee uur bijgepraat over één specifiek onderwerp.

meer lezen >>
DDGHelpt Portal | Login