Alle kennis die je nodig hebt om zelf de Makelaarsuite te beheren

DDG heeft een aantal opleidingen ontwikkeld om kennis met gemeenten te kunnen delen, van een basistraining tot een uitgebreide training waarbij een medewerker wordt opgeleid tot functioneel beheerder. We raden aan om maximaal 1 tot 3 personen te laten aansluiten per opleiding, zodat er voldoende ruimte is om te leren en om vragen te stellen. Het aantal deelnemers heeft geen effect op de prijs van de opleiding.

De opleiding vindt altijd plaats op een nader te bepalen locatie in de betreffende gemeente en wordt volledig toegespitst op de specifieke gemeentelijke omgeving. Een gemeente ontvangt na afloop altijd een naslagwerk.

Overzicht van de cursussen

Tijdens deze 1-daagse opleiding krijgen de cursisten uitleg over de hoofdfunctionaliteiten van de Makelaarsuite.

Voor wie?

Deze opleiding is voor iedereen die zijdelings met de Makelaarsuite te maken heeft. Denk aan medewerkers die inloggen om iets te raadplegen en aan managers die voor zichzelf een beter beeld willen vormen van de applicatie en de bijbehorende werkzaamheden.

Cursusduur

1 dag

Tijdens deze 2-daagse opleiding krijgen de cursisten uitleg over alle modules en worden de dagelijkse beheertaken besproken. Aan het einde van de opleiding vindt een kennistoets plaats.

Voor wie?

Deze opleiding is voor iedereen die de Makelaarsuite al beheerst, maar behoefte heeft aan het opfrissen van de kennis, bijvoorbeeld van de wijzigingen in de modules.

Cursusduur

2 dagen

Tijdens deze 3-daagse opleiding krijgen de cursisten gedetailleerde uitleg over alle modules en worden de dagelijkse beheertaken besproken. Ook de periodieke taken komen aan bod, en indien van toepassing, ook CIR/COO (Civision Integraal Raadplegen en Civision Operationele Overzichten). Aan het einde van de opleiding vindt een kennistoets plaats en kan de cursist de basismodules van de Makelaarsuite zelfstandig beheren.

Voor wie?

Deze opleiding is voor iedereen die ondersteunt bij het functioneel beheer van de Makelaarsuite.

Cursusduur

3 dagen

Tijdens deze 5-daagse opleiding krijgen de cursisten gedetailleerde uitleg over alle modules. De dagelijkse en periodieke beheertaken worden besproken en er wordt ingegaan op het applicatielandschap, koppelingen en gegevenskwaliteit. Indien van toepassing wordt CIR/COO (Civision Integraal Raadplegen en Civision Operationele Overzichten) ook besproken. Aan het einde van de opleiding vindt een kennistoets plaats.

De opleiding gaat specifiek in op:

  • Expert in Applicatiebeheer: basismodules om de Makelaarsuite zelfstandig te kunnen beheren
  • Expert in Informatievoorziening: een module gericht op het raadplegen van informatie
  • Expert in Gegevensbeheer: een module gericht op integrale gegevenskwaliteit en ketenbeheer

Voor wie?

Deze opleiding is voor nieuwe functionele beheerders van de Makelaarsuite.

Cursusduur

5 dagen

Tijdens deze 3-daagse opleiding krijgen de cursisten gedetailleerde uitleg over alle modules en worden de dagelijkse beheertaken besproken. Ook de periodieke taken komen aan bod, en indien van toepassing, ook CIR/COO. Aan het einde van de opleiding vindt een kennistoets plaats en kan de cursist de basismodules van de Makelaarsuite zelfstandig beheren.

De opleiding gaat specifiek in op:

  • Expert in Gegevensbeheer: een module gericht op integrale gegevenskwaliteit en ketenbeheer
  • Expert in Gegevensmanagement: een module over gegevensmanagement en architectuur

Voor wie?

Deze opleiding is voor gegevensbeheerders, gegevensmanagers en beheerders die meer grip willen op de gegevensketen.

Cursusduur

3 dagen

Een CTA titel van de betreffende dienst
Download de flyer / Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op DDG
DDGHelpt Portal | Login