Vakantiebuddy DDG

Wanneer u en/of uw collega’s genieten van een welverdiende vakantie, zorgen wij ervoor dat uw organisatie door draait. Wij weten als geen ander dat deze periode voor een gemeente vaak de nodige uitdagingen en hectiek met zich meebrengt. Hoe kunt u als gemeente ervoor zorgen dat de afdelingen en de werkzaamheden optimaal blijven functioneren? Dit is voor u eenvoudig te realiseren met de Vakantiebuddy van DDG! Onze consultants ondersteunen uw gemeente, op locatie of op afstand. Met deze dienst neemt DDG bij afwezigheid van de applicatiebeheerder(s), de dagelijkse beheertaken over van onder meer Makelaarsuite/Key2Datadistributie/Key2Burgerzaken/iBurgerzaken/Key2VOA. 
 
Wat houden deze beheertaken nu precies in? 
DDG zal voor uw gemeente dagelijks de volgende zaken controleren en waar nodig herstellen:

  • De dagelijkse berichtverwerking tussen taak-specifieke applicaties;
  • kernregistraties en uw datadistributiesysteem;
  • Inhoudelijke fouten op bijv. persoonsgegevens/adressen en de basisprocessen en foutmeldingen daarin. 

DDG zet consultants in met brede ervaring waardoor u verzekerd bent van kwalitatieve vervanging. Op deze manier is er continuïteit en kwaliteit, ook in deze periode, zodat u na onze tijdelijke assistentie weer gewoon verder kan gaan waar wij zijn gestopt. Zo loopt uw gemeente geen achterstand op en dat voor een aantrekkelijke tarief! 

Neem gerust contact met ons op:
Wilt u meer informatie over tijdelijke of structurele vervanging? Dan horen wij het graag! Wij maken een offerte op maat, die bij de wensen en behoefte van de gemeente aansluit. Voor vragen kun u contact opnemen met onze accountmanagers: 

Michael Leushuis
mail: michael.leushuis@dutchdeltagroup.nl 
mobiel: 06 10134178 

Soufian Touil
mail: soufian.touil@dutchdeltagroup.nl
mobiel: 06 12 677 085 

De DDG vakantiebuddy zorgt voor een onbezorgde vakantie.

DDGHelpt Portal | Login